Aanmelden als...

Ontdek hoe waardevol het is om samen met vrienden, collega’s of je gezin een ander te ontmoeten en te helpen.

Lees meer

aanmelden ALS GROEP

Wil je je tijd en talent graag zinvol inzetten? We hebben verschillende mogelijkheden voor je.

Lees meer

aanmelden ALS Individu

Word donateur

Het werk van Present groeit! Vind jij het ook belangrijk dat steeds meer mensen in Doetinchem het vanzelfsprekend vinden naar elkaar om te zien? Word dan donateur van Present.

Lees meer

Steun ons met een gift

Nieuwkomers in Doetinchem

In Doetinchem zijn de laatste jaren veel statushouders gekomen. Velen willen graag Doetinchemmers ontmoeten, de taal beter leren spreken en van betekenis zijn voor anderen. Present maakt dit mogelijk in meerdere projecten voor nieuwkomers en Doetinchemmers.

Lees meer

Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Omzien naar elkaar! Meer dan ooit nodig! Lees hier de column van Nelly De Vries
Blij met de support van Stichting Pak An! Enne.. aanmelden mag natuurlijk ook!
#presentvoorjou #omzien #HartvoordeAchterhoekMeer dan ooit geldt in deze tijd: Omzien naar elkaar!
Dat is ook het devies bij vrijwilligersorganisatie Present. Elkaar helpen, vooral mensen die het nodig hebben. Initiatiefnemer Nelly de Vries schrijft erover in onze column. En.. aanmelden mag natuurlijk ook!
... Lee meerSee Less

10 hours ago

Omzien naar elkaar! Meer dan ooit nodig! Lees hier de column van Nelly De Vries
Blij met de support van Stichting Pak An! Enne.. aanmelden mag natuurlijk ook!
#presentvoorjou #omzien #hartvoordeachterhoek

Vrijwilliger in het zonnetje: Eugène!
Present is erg blij met haar vrijwilligers, daarom zetten we ze graag even in het zonnetje. Vandaag is flexvrijwilliger Eugène aan de beurt. In de afgelopen jaren heeft deze no nonsens vrijwilliger die wel van een grapje houdt, meegeholpen bij diverse projecten. Meestal is hij terug te vinden in de tuinen die hij samen met andere Presentvrijwilligers aanpakt. “Ik heb al heel veel hekjes en schuttingen geplaatst”, vertelt hij, “Daarnaast heb ik geschilderd, wanden gesaust, meegeholpen bij een verhuizing, enzovoort”. Het vrijwilligerswerk van Present doet hij met plezier. “Ik vind het fijn om me in te zetten voor mensen die het minder hebben dan ik. Het doet wel iets met me als ik zie hoe sommige mensen ploeteren en zwoegen om dingen voor elkaar te krijgen. Als we dan bij iemand zijn waar we een wand moeten sausen en ik zie dat ze nog geen lampen hebben aangesloten, doe ik graag iets extra’s en sluit even een lamp aan. Zo hoeven ze ’s nachts niet in het donker naar de wc te gaan”. Wij zijn superblij met vrijwilligers zoals Eugène. Bedankt voor je inzet en natuurlijk ook van alle andere vrijwilligers! #presentvoorjou
... Lee meerSee Less

1 day ago

Vrijwilliger in het zonnetje: Eugène!
Present is erg blij met haar vrijwilligers, daarom zetten we ze graag even in het zonnetje. Vandaag is flexvrijwilliger Eugène aan de beurt. In de afgelopen jaren heeft deze no nonsens vrijwilliger die wel van een grapje houdt, meegeholpen bij diverse projecten. Meestal is hij terug te vinden in de tuinen die hij samen met andere Presentvrijwilligers aanpakt.  “Ik heb al heel veel hekjes en schuttingen geplaatst”, vertelt hij, “Daarnaast heb ik geschilderd, wanden gesaust, meegeholpen bij een verhuizing, enzovoort”. Het vrijwilligerswerk van Present doet hij met plezier. “Ik vind het fijn om me in te zetten voor mensen die het minder hebben dan ik. Het doet wel iets met me als ik zie hoe sommige mensen ploeteren en zwoegen om dingen voor elkaar te krijgen. Als we dan bij iemand zijn waar we een wand moeten sausen en ik zie dat ze nog geen lampen hebben aangesloten, doe ik graag iets extra’s en sluit even een lamp aan. Zo hoeven ze ’s nachts niet in het donker naar de wc te gaan”.  Wij zijn superblij met vrijwilligers zoals Eugène. Bedankt voor je inzet en natuurlijk ook van alle andere vrijwilligers! #presentvoorjou

Comment on Facebook

Geweldig, wat een topper👍👍

Goed bezig man, top

👏🏽👏🏽👏🏽

View more comments

Load more

Tweets

Onze tijd was goed besteed. We hebben letterlijk en figuurlijk ruimte in iemands leven mogen creëren!"