Volvodealer en Present verrassen Achterhoekers

01-05-2020

Op diverse plaatsen in de Achterhoek zijn meerdere kwetsbare mensen onlangs verrast met Tony’s Chocolonely chocolade en bloemen. De gele klantentaxi van Volvodealer Harrie Arendsen ging op pad, gevolgd door Josefien Nahuis en Hilde Colenbrander van Present Doetinchem en Present Bronckhorst. Ze verrasten in Doetinchem de bewoners van appartementen van Philadelphia en Siza Dorp Groep en in Zelhem bezochten ze woonlocaties van Zozijn en Philadelphia. Daarna gingen ze op weg naar Winterswijk waar ze zes individuele adressen bezochten. Overal werden het lekkers en de bloemen dankbaar in ontvangst genomen.

Eén van de medewerkers van een woonlocatie waar de presentjes werden achtergelaten liet dezelfde dag nog weten:Vanmiddag heb ik alle veertien cliënten mogen verrassen met de leuke attentie van jullie in samenwerking met Harrie Arendsen. Ze waren er erg blij mee. Leuk om zo iedereen wat op te fleuren en een hart onder de riem te steken. Als er zo’n verassing komt van buitenaf is dit extra bijzonder voor de bewoners. Dit wordt erg gewaardeerd!”

Volvodealer Harrie Arendsen klopte met het idee aan bij Present. Ze wilden graag tijdens de coronatijd iets doen voor mensen die wel wat extra aandacht konden gebruiken. Van eerdere samenwerking wisten ze dat Present hen daarbij kon helpen. Zo ontstond deze gezamenlijke actie door de Achterhoek. Bij het bezorgen van de chocolade en de bloemen zijn uiteraard de richtlijnen van het RIVM gevolgd.

Wilt u met uw bedrijf ook iets doen voor kwetsbare mensen met weinig netwerk, weinig financiële middelen en/of een chronische ziekte of beperking? Neem dan contact met ons op.