Acties

Hulplijn-CHALLENGE

Doe met ons mee

Houd jij wel van een challenge? Hier komt ie? Dit keer geen zinloze challenge zoals 100 meter koprollen of een emmer koud water over je hoofd gooien. NEEEE juist een betekenisvolle challenge! Wil jij zelf of met een aantal vrienden of familieleden gewoon een paar uur je inzetten voor iemand die jouw hulp kan gebruiken? Hoe tof is het om daarna weer iemand anders uit te dagen datzelfde te doen!! Challenge met impact! Ga naar www.hulplijnchallenge.nl!

Het aantal mensen dat bij de Hulplijn aanklopt voor hulp neemt toe. Steeds meer mensen hebben een extra handje nodig bij klusjes in en om het huis of zoeken hulp bij vervoer. Ook eenzaamheid is een groeiend probleem. Daarom zoeken we extra handen om te helpen. Kun jij een uurtje missen? Ga dan de uitdaging aan! Hoe werkt het?

Ga naar www.hulplijnchallenge.nl en schrijf je in bij een van de drie hulporganisaties (waaronder Stichting Present) als deelnemer aan de hulplijnchallenge. Je kunt alleen deelnemen of met een groep. Via de organisatie kies je een hulpvraag die past bij hoeveel tijd je beschikbaar hebt en wat je leuk vindt om te doen. De organisatie helpt je de hulpvraag op te pakken. Gelukt? Daag dan twee andere mensen in je omgeving uit om hetzelfde te doen. Als zij ook een hulpvraag oppakken en weer anderen vragen dat ook te doen, kunnen we steeds meer mensen helpen.

www.hulplijnchallenge.nl