Alleen Samen Present – Actiedag – 21 mei Hemelvaartsdag

Onder de vlag van Licht voor Dordt organiseert Stichting Present in samenwerking met Missie Dordt een coronaproof actiedag. Een dag van omzien naar elkaar en dienstbaar zijn aan de stad. Alleen samen verspreiden we Licht voor Dordt!

Wat leuk dat je mee wilt doen!

Wanneer:
Donderdag 21 mei, op hemelvaartsdag. Tijdstip van de dag is zelf te bepalen maar voorkeur gaat uit naar de ochtend of middag.

Hoe werkt het?
Meedoen is eenvoudig. Je kan jezelf aanmelden met een zelfbedacht initiatief, waarmee je een ander helpt of dienstbaar bent aan de stad. Dat kan van alles zijn. Van het bakken van taarten voor een verzorgingstehuis tot het oplaten van een vlieger met een bemoedigende tekst ;).
Ook kan je je aansluiten bij bestaande acties die via de website zullen worden voorgesteld. Van ramen zemen tot vuilnis prikken. Dit zijn coronaproof acties, waar maximaal drie personen op kunnen inschrijven steeds per groepje. Deelnemers dienen uiteraard alle RIVM richtlijnen in acht te nemen.

Hieronder zijn twee formulieren:
– Het eerste formulier is als je een zelf bedacht initiatief wilt aanmelden
– Het tweede formulier is wanneer je je wilt aanmelden voor een bestaande actie

Laat je gegevens achter op het formulier en wij zullen je hierover mailen of bellen. Mogelijk is er nog materiaal nodig, daarin kunnen we meedenken.
Ook krijg je voor de dag zelf een herkenbaar Licht voor Dordt hesje uitgereikt (zolang als de voorraad strekt).

Aanmelden van Eigen initiatief

Of je wilt je liever aanmelden bij een bestaande actie, meld je dan hieronder aan:

Aanmelden bij voorgestelde Actie

    Voor alle hulpontvangers geldt: het zijn mensen die in meerdere of mindere mate kwetsbaarheid ervaren doordat ze eenzaam zijn of op een andere manier kwetsbaar zijn.
    Denk hierbij aan de corona richtlijnen: je mag met meerdere uit 1 huisgezin, of met 2 of 3 personen met 1,5 meter inachtneming.