Rotary Ede naar de markt met ouderen St Barbara

14-04-2018

Een beetje fris was het nog in de ochtend rond 10 uur. Maar toch zitten de eerste ouderen al met hun jas aan klaar bij de receptie.
En dan druppelen de leden van de Rotary Ede binnen. Korte tijd later is het een vrolijk geroezemoes en is de receptie vol met maar liefst 27 leden van de Rotary Ede! Een half uur later als iedereen de jas aanheeft en in een rolstoel zit gaat de helft van de Rotary club wandelen met de ouderen naar het centrum. De leden trakteren op een kopje koffie en een taartje. De bewoners genieten! Wat een heerlijk uitstapje!

De andere helft van de groep blijft bij St Barbara. Helaas zijn er niet voldoende rolstoelen om iedereen mee naar het dorp te nemen. Zij blijven op de woonkamers, maken een praatje en bij de koffie is een stukje taart. Genieten!

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com