Stagiaire Evaline Present!

19-06-2018

Omdat ik stagiaire ben bij Present mocht ik zelf drie groepen vanuit mijn kringhuis van Navigators Ede coördineren. Dat houdt in dat ik alles regel voor die projecten op de methode van Present. In totaal waren er tien studenten die vrijwillig iets wilden betekenen voor de samenleving. Na een enquête kwamen er drie klussen uit: sauzen, tuinieren en bingo spelen bij het asielzoekerscentrum. Voor mij was het een klus om alles (op tijd) te regelen, maar het was gelukt! Zelf ben ik bij twee van de drie klussen geweest en ik hoorde veel positieve geluiden. Velen leefden mee met de situatie waarin de hulpbehoevenden zaten en dat vond ik mooi om te zien. Ze wilden bijna allemaal nog een keer vrijwilligerswerk doen omdat ze zagen hoeveel effect het had en nu nog heeft. Ik ben blij met het resultaat en ik vond het fijn om te zien dat de studenten er echt wat aan hadden.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com