Aanmeldformulier aanbod (vrijwilliger) Present: nabij in nood!

17-03-2020

Ben je op zoek naar een manier om anderen te helpen in deze tijd van nood i.v.m. het coronavirus? Present biedt je hiervoor de mogelijkheid: doe mee met ons project “Present, nabij in nood”.
Vul hier onder in welke dingen jij voor een ander zou willen doen en wij matchen jouw aanbod aan een hulpvraag van een kwetsbare Edenaar.

Uitgangspunten:

  • Ons doel is een individu of groep mensen via een digitale ontmoeting te koppelen aan de mensen die het al moeilijk hebben en het door de crisis nog zwaarder hebben.
  • De ontmoeting is vooralsnog digitaal of telefonisch, maar kan na de crisis uitgroeien tot echte ontmoetingen.
  • We werken met maatschappelijke organisaties zodat we de mensen bereiken die contact nodig hebben en normaal niet in beeld zijn.
  • De adviezen van de RIVM gelden natuurlijk ook voor dit project: alles wat je doet, doe je op afstand van deze mede-Edenaren.

Vanaf half april is het ook mogelijk de optie ‘Een anti-verveel-pakket maken’ aan te vinken hieronder! Je maakt zo’n pakket voor een gezin uit Ede dat minder te besteden heeft óf voor een kind uit het AZC. Voor meer informatie, lees ons nieuwsbericht!

  • (individu of groep)
    Vink minimaal één optie aan. Meerdere opties aanvinken kan ook!
    Vink beide vakjes aan
  • Let op! Je krijgt een kopie van je aanmelding op je mail. Als je geen mail ontvangt is er iets niet goed gegaan bij de aanmelding!
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com