Laminaatvloer zorgt voor meer rust!

26-04-2021

Deze week hebben de vrijwilligers van Present zich ingezet om een nieuwe laminaatvloer te leggen. Een vrouw van Somalische afkomst woont in Ede, en heeft twee kinderen, waarvan één met een rugzakje. Binnen de Somalische cultuur heerst veel schaamte voor de beperking van haar kind, dus mevrouw heeft een heel beperkt sociaal netwerk. Het zeil wat mevrouw had liggen, was echt aan vervanging toe, een nieuwe laminaatvloer bracht meer rust aan in het huis. Mevrouw was erg blij met de hulp die geboden werd. Tijdens de klus werden de kinderen opgevangen door de medewerkers van vluchtelingenwerk. Zo ontstond er een mooie samenwerking tussen verschillende instanties en kon de laminaatvloer in alle rust gelegd worden. En het resultaat mag er zijn! Zie de foto’s!

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com