Spelletjesavond bij het AZC

25-04-2022

Een Bijbelkring heeft een spelletjesavond georganiseerd op het AZC in Wageningen. Eén van de vrijwilligers vertelt iets over de avond: ‘Het was een toffe avond, de bewoners van het AZC hebben fanatiek meegedaan’. De Bijbelkring had verschillende cadeautjes meegenomen, speelgoed voor de kinderen en douchegel voor de ouderen. Alle cadeaus zijn weggegeven die ze hadden meegenomen en de mensen waren er heel blij mee. Jong en oud deed mee met de spelletjes en er werd zelfs vertaald naar het Arabisch. De mensen van het AZC vroegen of de Bijbelkring nog vaker terug wilde komen, dus dit project is zeker voor herhaling vatbaar! De groep vond het ook leuk om te doen en contact te leggen met de mensen. Al met al een geslaagde avond!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com