Nieuws

Nieuwe trainee: Andrea stelt zich voor

19 december 2023

Sinds begin december is Andrea, in het kader van haar studie, betrokken bij Present Ede. Zij zal zich onder andere bezig gaan houden met het organiseren van projecten en afnemen van interviews. Graag stelt zij zich aan u voor. 

Beste lezers,

Mijn naam is Andrea van Steenbeek en de komende maanden hoop ik, via MDT, Thomas en Christel te ondersteunen bij Stichting Present. Ik vind het belangrijk om mij voor anderen in te zetten, hou van verbondenheid en wil graag nieuwe dingen leren. Deze eigenschappen hoop ik bij Present in te zetten! Mijn eerste indruk van Stichting Present is heel positief. Ik heb al een aantal hulpvragers mogen ontmoeten, mee mogen helpen bij een schilderklus en met de bus gereden 😉. Leuke dingen dus!
 
Wat over mijzelf: ik ben 22 jaar en woon samen met mijn man in Ede. Ik studeer Toegepaste Psychologie aan de HAN in Nijmegen. Vanaf januari begin ik met afstuderen, dus de opleiding zit er bijna op! Naast mijn studie werk ik als Administratief medewerker bij de Rozelaar in Barneveld. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om de gezelligheid op te zoeken bij vrienden of familie. 
 
Al met al: veel zin in deze nieuwe uitdaging bij Stichting Present!
 
Groetjes,
Andrea van Steenbeek