Team en Bestuur

Operationeel team

 

Esther Speksnijder-Krämer

Arja Gort
Projectcoördinator

Anne-Frouk Grimberg
Projectcoördinator

Esther Speksnijder-Krämer
.     Projectcoördinator

 

Bestuur

Sjoerd Spoelstra – Penningmeester

“Er zijn voor de ander, praktisch en doelgericht.”
Ik was al een tijdje aan het rondkijken hoe ik mij naast mijn contacten in de eigen kerk zou kunnen inzetten voor de mensen in Ede en omgeving. Via de kerk kende ik Stichting Present Ede. Ik heb in het verleden een paar keer meegedaan aan een project van Present en was gelijk enthousiast over de opzet. Toen ik gevraagd werd als Penningmeester heb ik niet lang na hoeven denken. Ik draag graag mijn steentje bij aan Present Ede en Wageningen om het daarmee mede mogelijk te maken om de mensen in Ede en Wageningen die het nodig hebben een zetje in de rug te kunnen geven.

 

 

Leontine van EckLeontine

van Eck – Secretaris

“Present helpt mensen om weer te ontdekken dat je op een eenvoudige manier een ander blij kunt maken. Je geeft wat je hebt…..!”
Ongeveer een jaar geleden kwam ik voor het eerst in contact met Present. Ik kreeg een goede indruk van de manier waarop vrijwilligers en hulpvragers begeleid worden. Ze worden niet ‘het bos in gestuurd’, maar de wederzijdse verwachtingen worden duidelijk gecommuniceerd. Toen ik gevraagd werd voor het bestuur heb ik vrij snel positief gereageerd, omdat ik graag mijn tijd en talenten wil inzetten voor iets waar ik enthousiast over ben! In de afgelopen jaren ben ik vrijwilliger geweest bij een welzijnsorganisatie, in de kerk en op de basisschool. Deze ervaringen neem ik mee om het werk van Present verder uit te bouwen.

 

 

Eric Grauss – Algemeen Bestuurslid

Als het net even anders was gegaan (Herman van Veen)
Mensen zijn mijns inziens in de kern grotendeels gelijk.  Allemaal hebben we dezelfde behoeftes of dat nu eten en drinken betreft, veiligheid en zekerheid of liefde en geborgenheid. Het grote verschil tussen de één en de ander is dat het leven net even anders is verlopen. Dit vertaalt zich voor de één in voorspoed en voor de ander in tegenspoed. Ik heb de mazzel dat het leven voor mij tot nu toe voorspoedig is verlopen. Om me heen zie ik echter helaas dat niet iedereen dat kan zeggen. Met leden van de kerk waar ik onderdeel van ben, hebben we inmiddels meerdere projecten mogen uitvoeren met Present. Mijn motivatie daarbij is mensen, die de nodige tegenwind in hun leven hebben gehad, een duwtje in de rug te geven. Toen ik dus werd gevraagd om in het bestuur mee te werken, heb ik daar ja opgezegd. In de verwachting dat ik daarmee, weliswaar indirect, mensen verder kan helpen.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com