Nieuw bestuurslid Marjolein Battjes stelt zich voor

15-03-2021

Graag stel ik me voor als nieuw bestuurslid bij Present Eindhoven. Ik ben Marjolein Battjes, getrouwd, moeder van 3 kinderen en woon in Best. Door mijn studie Maatschappelijk Werk en Dienstverlening ben ik vanuit het midden van het land naar Eindhoven verhuisd. Inmiddels woon ik hier bijna 20 jaar met veel plezier.

Na mijn studie heb ik gewerkt als ambulant hulpverlener in de thuiszorg. Ik ondersteunde cliënten om uithuiszetting te voorkomen. Hierna heb ik een aantal jaren bij Neos gewerkt als jobcoach. Ik begeleide dak-en thuislozen naar een dagbesteding of werk. Hen mentaal ondersteunen in dit proces en deelgenoot mogen zijn van een belangrijke periode in hun leven heeft me altijd veel energie gegeven en dankbaar gemaakt.

Mijn verlangen om mensen bij te staan in hun arbeidsproces is altijd gebleven. Sinds 2021 ben ik de trotse eigenaar van mijn eigen coachingspraktijk ‘Hallo Marjolein’. Ik richt me op mensen die niet lekker in hun werk zitten door privé- of werk omstandigheden.
Daarnaast ben ik sinds een aantal jaar Rock Solid tienerleider bij de GKV Eindhoven/NGK. In de afgelopen jaren ben ik algemeen bestuurslid geweest van een basisschool.

Ik kijk er enorm naar uit om mijn functie als secretaris te gaan vervullen bij Present. Daarnaast hoop ik met mijn ervaring Present op een waardevolle manier te ondersteunen. In de periode voorafgaand aan mijn aanstelling heb ik al een aantal enthousiaste mensen ontmoet die zich hebben verbonden aan Present en zie uit naar een mooie samenwerking.

Lees meer...