Nieuwe coördinator gezocht!

15-09-2020

Ben jij iemand die organiseren leuk vindt, denkt in kansen en mogelijkheden en affiniteit heeft met marketing en communicatie en heb je bovendien een opleiding op HBO-niveau? Present is op zoek naar een

coördinator met affiniteit op het gebied van marketing en communicatie

Stichting Present Eindhoven is een jonge dynamische organisatie die een brug slaat tussen groepen mensen die iets te bieden hebben en mensen die daarmee geholpen kunnen worden in de regio Eindhoven.

Als coördinator bij Present organiseer je samen met vrijwillige projectbegeleiders projecten waarbij groepen vrijwilligers inwoners helpen met het onderhoud van hun huis of tuin of met een verhuizing. Matchen van aanbod van vrijwilligers met hulpvragen van inwoners is een belangrijk onderdeel van je takenpakket. Het gaat om inwoners die dit zonder hulp van vrijwilligers niet voor elkaar krijgen. Je vindt het een uitdaging om ervoor te zorgen dat Present een begrip in Eindhoven wordt. Daarnaast vind je het leuk om mee te denken over samenwerking met externe partijen en het verder ontwikkelen van een duurzame organisatie.

Wij zijn op zoek naar een coördinator (m/v) voor 0,444 FTE (16 u). Salariëring conform CAO Sociaalwerk. Binnen de organisatie is het gebruikelijk dat betaalde medewerkers 25% van hun contracturen extra investeren als vrijwillige inzet.

Interesse?

Meer informatie over de achtergrond, werkwijze en het concept van Present vind je op de website www.presenteindhoven.nl.

Heb je belangstelling en wil je meer weten over deze functie, neem dan contact op met Conny Bareman, algemeen coördinator, via 06 363 670 82 of conny.bareman@presenteindhoven.nl. Je motivatie met CV kun je vóór 10 oktober 2020 sturen naar info@presenteindhoven.nl.

Lees meer...