Vertrek medewerker

28-03-2019

Afgelopen maand namen we afscheid van onze collega Els van Wolfswinkel. Els heeft zich meer dan 8 jaar voor Present Eindhoven ingezet als projectcoördinator. Ze had contact met hulpverleners over de praktische klussen die voor hun cliënten werden aangevraagd, en contact met instellingen waar we sociale projecten organiseerden. Vraag en aanbod kwam bij Els terecht, en zij maakte de match tussen de groep en de hulpvraag.

Els: “In de ruim 8 jaar die ik voor Present gewerkt heb zijn er heel wat vrijwilligers aan de slag gegaan via Present. Er zijn vele mooie ontmoetingen geweest! In de afgelopen jaren ben ik het altijd bijzonder blijven vinden om achter de voordeur te komen bij mensen die afhankelijk zijn van de inzet van vrijwilligers. Ik ben blij en dankbaar dat ik als projectcoördinator mijn steentje heb mogen bijgedragen aan de hulp die geboden werd!”

Present is Els erg dankbaar voor haar inzet en tijd in de afgelopen jaren. Als gezellige en enthousiaste collega die altijd bereid was om mee te denken zal zij gemist worden. De taken van Els zullen worden overgenomen door de rest van het operationele team. Aanspreekpunt voor praktische projecten wordt Conny Bareman; aanspreekpunt voor sociale projecten wordt Aletta Freese.

Lees meer...