Wilm Vervoort bestuurslid Present Eindhoven

31-10-2019

Per 1 februari 2019 heeft Wilm Vervoort zich bij het bestuur van Stichting Present Eindhoven gevoegd. Samen met Karin Wagt, Rolf Derks en Jeanny van den Berg stuurt hij het operationele team van Present aan. Hij stelt zich graag aan ons voor:

“Met veel plezier ben ik begin 2019 gestart als bestuurslid bij Stichting Present Eindhoven. Ik heb deze mooie organisatie inmiddels wat beter mogen leren kennen. De ontmoeting met een aantal enthousiaste en betrokken vrijwilligers heeft mijn enthousiasme alleen maar versterkt.

Graag stel ik mezelf voor. Samen met mijn vrouw en 3 kinderen woon ik in Uden. Vanuit mijn rol als Manager HR & Organisatieontwikkeling bij Sint Annaklooster ben ik bekend met Eindhoven. Sint Annaklooster is een organisatie met verpleeg-, verzorgingshuizen, hospices en logeerhuizen. Daarnaast worden ook re-integratie trajecten, zorg en huishoudelijke hulp bij mensen thuis geboden. Ik heb managementwetenschappen gestudeerd met als specialisatie strategisch HRM en heb ruime ervaring in HRM binnen de zorg- en welzijnssector. Daarnaast heb ik een bestuurlijke achtergrond in de kinderopvang. Op dit moment vervul ik naast mijn functie als manager, de rol van lid raad van toezicht binnen SKA kinderopvang.

Stichting Present spreekt mij in het bijzonder aan vanwege de eigentijdse invulling van vrijwilligerswerk. Je kunt namelijk zowel langere tijd als eenmalig vrijwilliger zijn en daarmee een ‘held’ zijn voor de inwoners van regio Eindhoven die het echt kunnen gebruiken!”

Lees meer...