Steun ons

Partner worden

Wil je van blijvende waarde zijn als bedrijf in Eindhoven en omgeving? Bezig zijn met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)? Denk dan eens aan een partnerschap met Present Eindhoven. Dit biedt jouw bedrijf mogelijkheden om van grote betekenis te zijn in je directe omgeving. Partnerschap met Present betekent een investering met lokale maatschappelijke impact. Je kunt op diverse manieren investeren in Present. Lees verder hoe je op verschillende manieren kunt investeren in Present.

Medewerkers aan de slag

Stichting Present Eindhoven slaat een brug tussen de vrijwillige inzet van medewerkers en inwoners van Eindhoven die hulp kunnen gebruiken.  in een dag(deel) maken medewerkers het verschil voor een inwoner van Eindhoven die leeft in armoede en eenzaamheid. 

Jouw bedrijf staat daarbij garant voor de vergoeding voor de bemiddeling en organisatie. Wij staan garant voor een leuke dag met impact! Lees meer via meedoen als bedrijf.

Hoger rendement

Je investering kan een nog veel hoger rendement opleveren. Want Present bemiddelt niet alleen voor groepen uit bedrijven. We willen een beweging op gang krijgen van mensen die omzien naar elkaar in Eindhoven. Ook groepen vrienden, studenten, kerkgenoten, buurtgenoten, scholieren en zelfs gezinnen kunnen zich melden bij Present. Deze groepen nemen zelf geen budget mee. Maar door jouw investering kan Present ze wel inzetten. Jij investeert, zij leveren tijd en menskracht.

Partner worden

Interesse om zo een aandeel in Present te nemen? Een medewerker van Present Eindhoven overlegt graag over de mogelijkheden. Ook andersoortige inzet van mensen, middelen en media bespreken we graag. Benieuwd wat jouw organisatie kan betekenen voor anderen via Present? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.