Vacature Medewerker Donateurwerving

Stichting Present Eindhoven zoekt een:

MEDEWERKER DONATEURWERVING (op vrijwillige basis)

2 uur per week

Present Eindhoven is een groeiende organisatie op het gebied van informele zorg in Eindhoven. Door het organiseren van projectmatig vrijwilligerswerk wil Present een brug slaan tussen mensen die iets te bieden hebben en mensen die daarmee geholpen kunnen worden. Present biedt mensen de kans om maatschappelijk betrokken te raken bij kwetsbare mensen in hun eigen omgeving. Present Eindhoven is in 2006 opgericht en heeft in 2014 167 projecten georganiseerd.

Present Eindhoven is op zoek naar een aantal vrijwilligers die zich naast het kernteam in willen zetten in de organisatie van Present. We zijn op zoek naar een vrijwilliger die in samenwerking met het kernteam het beleid en de uitvoering rondom donateurwerving op poten wil zetten.

De functie

Present Eindhoven is een non-profitorganisatie die afhankelijk is van subsidies en donaties. Vanuit verschillende hoeken wordt onze organisatie financieel ondersteund, maar in 2015 willen we ons tevens richten op het vinden en binden van particuliere donateurs. We zoeken hiervoor iemand met kennis en ervaring op het gebied van donateurwerving die samen met ons het beleid hiervoor opzet en uitvoert. Als medewerker donateurwerving houd je je bezig met het werven van nieuwe particuliere donateurs voor Present Eindhoven. Je stelt een beleid hiervoor op en bent mede verantwoordelijk voor de uitvoering hiervan. Als medewerker donateurwerving zul je samenwerken met een medewerker van Present en worden ondersteund door een administratief medewerker die verantwoordelijk is voor het onderhouden van contacten met donateurs.

Kenmerken

  • Je wilt je gemiddeld 2 uur per week inzetten voor Present (invulling van uren is flexibel en in overleg)
  • Je hebt enige ervaring met en kennis van het werven van donateurs
  • Je kunt beleidsmatig denken met het oog op de toekomst
  • Je bent in staat om zelfstandig je taken uit te voeren
  • Je bent communicatief vaardig en zorgvuldig
  • Je werkt samen met een gedreven team van betaalde en vrijwillige krachten
  • Je ontvangt training en begeleiding vanuit Stichting Present
  • Een vrijwilligersvergoeding en onkostenvergoeding zijn bespreekbaar

Interesse?

Meer informatie over de achtergrond, werkwijze en het concept van Present vind je op deze website. Heb je belangstelling of wil je meer weten, neem dan contact op met Conny Bareman, algemeen coördinator, via 06 363 670 82 of conny.bareman@presenteindhoven.nl.