Vacature Medewerker Marketing & Communicatie

Stichting Present Eindhoven zoekt een:

MEDEWERKER MARKETING & COMMUNICATIE (op vrijwillige basis)

3 uur per week

Present Eindhoven is een groeiende organisatie op het gebied van informele zorg in Eindhoven. Door het organiseren van projectmatig vrijwilligerswerk wil Present een brug slaan tussen mensen die iets te bieden hebben en mensen die daarmee geholpen kunnen worden. Present biedt mensen de kans om maatschappelijk betrokken te raken bij kwetsbare mensen in hun eigen omgeving. Present Eindhoven is in 2006 opgericht en heeft in 2014 167 projecten georganiseerd. 

Present Eindhoven is op zoek naar een aantal vrijwilligers die zich naast het kernteam in willen zetten in de organisatie van Present. We zijn op zoek naar een vrijwilliger of stagiair die het kernteam ondersteunt bij marketing en communicatie.

De functie

Als medewerker Marketing & Communicatie gebruik je je bij studie of werk opgedane kennis en ervaring om Present Eindhoven nog beter op de kaart te zetten. Je ontwikkelt en denkt mee over nieuwe concepten waarmee Present zich nog beter kan profileren, en vervult daarnaast in overleg taken op het vlak van communicatie, zoals de website, sociale media, nieuwsbrieven en persberichten. Je werkt hierbij voornamelijk vanuit huis en kunt je uren flexibel invullen.

 Kenmerken

  • Je wilt je gemiddeld 3 uur per week inzetten voor Present (invulling van uren is flexibel en in overleg)
  • Je hebt verstand van en affiniteit met grafische vormgeving, marketing en het schrijven van persberichten
  • Je bent creatief en vindt het leuk om mee te denken over het nog beter op de kaart zetten van Present
  • Je bent in staat om zelfstandig je taken uit te voeren
  • Je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden en werkt zorgvuldig
  • Je werkt samen met een gedreven team van betaalde en vrijwillige krachten
  • Je ontvangt in overleg training en begeleiding vanuit Stichting Present
  • Een vrijwilligersvergoeding en onkostenvergoeding zijn bespreekbaar

Interesse?

Meer informatie over de achtergrond, werkwijze en het concept van Present vind je op deze website. Heb je belangstelling of wil je meer weten, neem dan contact op met Conny Bareman, algemeen coördinator, via 06 363 670 82 of conny.bareman@presenteindhoven.nl.