Team

Ons enthousiaste team staat klaar om zich samen in te zetten voor het werk van Present Elburg. Maak hier kennis met onze vrijwilligers.

Engline Elzerman

Begonnen als groepen- begeleider en sinds september 2016 coördinator van Present Elburg.
Het inspireert mij om te zien hoeveel je kan doen met een groep in korte tijd. Je kunt het verschil maken, en zo werken aan een mooiere samenleving.
Het samenwerken met het team, de contacten met maatschappelijke organisatie en groepen vrijwilligers maken het leuk en afwisselend werk. Te zien wat de inzet van een groep betekent, maakt het ook zinvol. Je inzetten voor de ander, daar word je zelf blij van!

Rutger Terpstra

Vanaf augustus 2018 heb ik me aangesloten bij Present Elburg, om de online communicatie opnieuw op te zetten. Ik heb veel plezier in tekstschrijven en social media, wat ook volledig aansluit bij mijn huidige opleiding. Het leuke van mijn werk is dat je al die mooie projecten voorbij ziet komen en dit in woorden en beelden mag vatten voor de buitenwereld. Erg gaaf om zo dit prachtige vrijwilligerswerk te kunnen ondersteunen en stimuleren. En dat ook nog in een warm en gezellig team!

Pascal Visser

Hallo, mijn naam is Pascal Visser. Ik ben alleenstaand. Ik ben helaas werkeloos (afgekeurd) maar kan daardoor dus wel deze leuke klus van het website beheer op me nemen. Daarnaast ben ik er ook voor computerzaken binnen de stichting mocht dit nodig zijn. Dit doe ik graag omdat ik een steentje bij wil dragen en tot aanvulling wil zijn van het mooie werk van de stichting. Ik kijk er dan ook naar uit om samen te werken met het team en hoop verder leuke en lieve mensen te ontmoeten.

Wim van der Weide

Nadat mijn vrouw in het voorjaar 2020 ziek werd en in juli dat jaar is overleden ben ik – om de eenzaamheid enigszins te doorbreken – op zoek gegaan naar vrijwilligerswerk. Zo ben ik inmiddels o.a. bij Present aangesteld als klussenbegeleider. Ik ben geboren in Doornspijk en 84 jaar oud. Van mijn werkzame leven hebben wij 38 jaar in Amersfoort gewoond en daar heb ik altijd bij de gemeente gewerkt. In het begin als verkoper van bouwkavels aan particulieren en later als deelnemer – namens de gemeente/grondeigenares van de grond – aan diverse omvangrijke (binnen)stadsbouwprojecten. Na mijn pensionering hebben wij meer dan 20 jaar een seizoensplaats gehad op een boerencamping in de Achterhoek. Zoals hierboven vermeld kwam hieraan in het afgelopen voorjaar abrupt een einde. Ik hoop binnenkort kennis met jullie te maken. Een hartelijke groet van Wim van der Weide

Geertje Smit

Mijn naam is Geertje Smit, groepscoördinator bij Present. In het dagelijks leven psycho-sociaal hulpverlener bij De Jeneverbes.
Stichting Present is voor mij: meer cohesie in de samenleving brengen, er zijn voor mensen die even een steuntje in de rug nodig hebben, nieuwe mensen en culturen ontmoeten en leren kennen, warmte en betrokkenheid, relaties en vriendschappen en soms… hard werken om daar veel voldoening voor terug te krijgen.
Tot nu toe alleen maar positieve reacties ontvangen van zowel de groepen als de ontvangers!

Stefanie van den Bergh

Mijn naam is Stefanie van den Bergh en ik ben nu een aantal jaar actief bij Present Elburg als groepenbegeleider. Het leuke hiervan is dat je verschillende maatschappelijke organisaties, doelgroepen en groepen vrijwilligers leert kennen. Maar het mooiste vind ik dat er naar mensen met onvoldoende sociaal netwerk, weinig financiële middelen en/of slechte gezondheid wordt omgezien.