Als de muren op je af komen.

17-01-2017


Heel soms krijgen wij bij Present Enschede van die hulpvragen waarbij hulp van 1 persoon meer dan voldoende is. Meestal vragen wij de hulpverlener die hulp vraagt voor zijn cliënt om wat aangereikte alternatieven te onderzoeken. Meestal komt er dan een oplossing. Alleen bij deze klus wilde dat maar niet vlotten. Daarom is hulp gegeven door een van onze flexers aan een meneer met eigen woning, maar zonder geld of kennissen om hem van zijn probleem af te helpen. Zelf had hij ook geen idee hoe hij dat zou moeten aanpakken. De muren kwamen als het ware op hem af, oftewel: er vielen tegels van de badkamermuur. Gelukkig had hij nog wat tegels op voorraad liggen die door een ervaren klusser uit onze flexpool netjes zijn aangebracht. Meneer blij, de vrijwilliger blij, iedereen blij. Er kan weer gedoucht worden!
Werkzaamheden: Een vierkante meter tegels gezet.