Vakwerk bij de Kledingbank

16-11-2017

Wat een handigerds hebben we in onze flexgroep!

Ons kwam ter ore dat de Kledingbank nieuwe tochtdeuren nodig had. Ook wisten we dat de Goed Nieuws Gemeente aan het verbouwen was en tochtdeuren over had. Tel daarbij op dat Present met Frits en Bram een stel enorme handige flexers in huis heeft en je hebt een project!
Frits en Bram zijn er twee dagen mee bezig geweest, want er moest ook een vloerpot worden ingemetseld, waarmee de deuren vastgezet kunnen worden. De werkzaamheden hebben behoorlijk wat stof doen opwaaien bij de Kledingbank, dus na afloop werd er keurig gestofzuigd. We zijn trots op onze flexers!

Het is geweldig om als organisaties de handen inéén te kunnen slaan, zodat we, zowel direct als indirect, klaar kunnen blijven staan voor Enschedeërs die hulp nodig hebben.