Zes groepen Present tijdens Dagje Sinterklaas 053

21-12-2017

Vanaf de intocht van Sinterklaas (18 november) tot pakjesavond werd iedereen in Enschede uitgedaagd om mee te doen aan het initiatief DagjeSinterklaas053. Iedereen kan Sinterklaas zijn, niet alleen door een cadeau te geven aan een ander, maar ook door heel simpel iemand te helpen, een appje te sturen naar iemand die je heel lang niet hebt gesproken, enz. Geven is eigenlijk heel gemakkelijk.

Geven kan ook met je groep. En dat faciliteert Present Enschede natuurlijk graag. Want samen geven is naast heel gezellig, ook nog eens heel effectief. Samen kun je nog meer bereiken!

In totaal hebben zich zes groepen ingezet om een Dagje Sinterklaas te zijn en op die manier iets voor een ander te betekenen! Ze hebben gezorgd voor een gezellige avond voor de bewoners van de Wielewaal, ze hebben behangen voor een echtpaar met financiële en psychische problemen, ze hebben gesausd en een alleenstaande moeder geholpen met het inrichten van haar woning en er werd een heerlijk avondje georganiseerd door Sint en de Handstandpiet voor een gezin dat een oppepper goed kon gebruiken.

Kortom: zes zeer geslaagde ‘Dagjes Sinterklaas’!