Pannenkoekendag bij de Akkerstaf

23-03-2018

Wat een feest was het bij de Akkerstaf op Nationale Pannenkoekendag! Al om 9.00 uur ’s ochtends werden de pannen op het vuur gezet door deze groep dames uit de Ontmoetingskerk.

Vandaag dus pannenkoeken voor de lunch. Op de Akkerstaf, waar elke dag zo’n 70 mensen komen voor dagbesteding van Aveleijn, nemen de deelnemers normaal gesproken hun eigen boterhammen mee. Nu was het feest. Zes vrijwilligers zijn de hele ochtend aan het bakken geweest en om 12.00 uur stonden er 140 pannenkoeken klaar. Die gingen er goed in, het was doodstil aan tafel, zó enorm was iedereen aan het genieten. Erg gezellig en helemaal geslaagd.

Tijdens de periode voorafgaand aan Pasen doet de Protestantse Gemeente Enschede verschillende projecten via Present. Deze 40-dagentijd gebruiken ze om zich extra in te zetten voor anderen en mooie ontmoetingen te hebben. Ook deze ontmoeting was erg waardevol!