Outreach RSK-Studenten

22-05-2018

‘Als studentenvereniging zijn we goed bekend met Stichting Present. Meestal gaat een kring een gezellig avondje klussen. Dit keer willen we het wat groter aanpakken. Op 17 mei willen we samen een Outreach houden. Daarvoor willen we graag hulp van jullie inschakelen’

Met dit prachtige aanbod meldde studentenvereniging RSK zich bij ons. Al jarenlang doen ze met veel enthousiasme projecten via Present. Nu kozen ze ervoor om met z’n allen op verschillende plekken Present te zijn.

Er werden mooie matches gemaakt: een aantal vrijwilligers ging op stap met een groep mensen met NAH (niet aangeboren hersenletsel). Ze hebben een heerlijke wandeling gemaakt en hebben onderweg nog een lekker ijsje gegeten.

Een andere groep ging een tuin opknappen van een meneer die dit door zijn verminderde gezondheid zelf niet kan. Al het onkruid werd uit de tuin gehaald en het resultaat was verbluffend. Het zag er keurig uit en meneer is erg blij dat hij weer kan genieten van zowel zijn voor- als zijn achtertuin.

Ook heeft een groep geholpen bij een woonlocatie van Aveleijn. Het balkon lag er een beetje treurig bij, want door tijdgebrek lukte het niemand om het op te fleuren. Door deze vrijwillige inzet is het omgetoverd tot een paradijsje!

Het is geweldig dat deze jongeren zich hebben ingezet voor mensen die het moeilijk hebben. Wij zeggen: missie geslaagd!