‘Ik los het zelf wel op’

11-06-2018

Dit was altijd het motto van Debbie*, een alleenstaande moeder met vier jonge kinderen. Al vroeg in haar leven was zij op zichzelf aangewezen en ze is dan ook gewend om alles zelf op te lossen. Nu is ze echter op een punt gekomen waar ze echt hulp nodig heeft van anderen, omdat het niet gaat. Haar huis en tuin waren aan een opknapbeurt toe.

Onze flexgroep is enthousiast als altijd en wil haar graag helpen. Met vier jonge kinderen is het belangrijk dat er overzicht is in huis en dat ze lekker naar buiten kunnen om te spelen. Samen met de betrokken Wijkcoach organiseerde Present een projectdag om Debbie te helpen. De flexers hebben hard gewerkt om de benedenverdieping op te ruimen en de tuin aan te pakken. Er is veel afval afgevoerd, uit zowel de tuin als het huis en er is grondig opgeruimd.

Voor Debbie betekent de inzet van deze groep dat ze weer verder kan, samen met haar gezin.

Flexers, bedankt!

*Debbie is niet haar echte naam