‘Ik ben niet zo’n klusser, maar samen was het leuk!’

20-06-2018

‘Ik ben niet zo’n klusser, maar samen was het leuk’, zei één van de vrijwilligers na afloop van het project. Dat is nu precies waarom het zo mooi is om in een groep te werken. Met z’n allen kun je meer dan in je eentje en bovendien kun je elkaar helpen.

Op een warme zaterdag ging deze groep vrijwilligers uit de Goed Nieuws Gemeente aan de slag voor een mevrouw die begeleid wordt door Aveleijn. Zelf vindt ze het een beetje moeilijk om haar huis netjes en schoon te houden. Het was dus tijd voor een grote opfrisbeurt. De zeven vrijwilligers hebben de keuken gepoetst en de woonkamer gesausd en alvast de kozijnen en deuren geschuurd, zodat die later kunnen worden afgelakt. Aveleijn zorgde voor heerlijke broodjes en aan het einde van de middag zag het huis er spic en span uit!

De bewoner kan door inzet van de groep een frisse en nieuwe start maken. Een nieuw begin voor haar!