Docenten maken verjaardag mogelijk

05-10-2018

Deze match kwam op precies het goede moment! De docenten van het Stedelijk Vakcollege wilden graag Present zijn en hadden zich daarom opgegeven om een middag te gaan poetsen. Er werd een project georganiseerd bij een echtpaar dat begeleid werd door Aveleijn. Door ziekte lukte het al langere tijd niet om het huis schoon te maken, dus de woning kon wel een goede poetsbeurt gebruiken.

Voortvarend en enthousiast ging deze groep aan de slag. Ramen werden gewassen, de keuken werd gepoetst, het hele huis werd weer lekker schoon. Mevrouw fleurde enorm op van de aandacht en haar frisse huis. ‘Nu kan ik het veel makkelijker bijhouden.’

Na afloop van het project zei mevrouw: ‘Overmorgen ben ik jarig. Nu het huis zo mooi schoon is, durf ik eindelijk mijn zus weer op de koffie te vragen.’

Zo groot kan het effect zijn van een paar uur inzet met je collega’s!