CGK helpt bij de Voedselbank

11-10-2018

Leden van Christelijke Gereformeerde Kerk – West wilden graag via Present een project oppakken om zich in te zetten in de stad. Ze hebben een middag geholpen bij de Voedselbank Enschede.  De Voedselbank stelt wekelijks  voedselpakketten samen voor mensen in Enschede en Haaksbergen die een dergelijk noodpakket nodig hebben voor kortere of langere tijd. Voor hun werkzaamheden zijn ze afhankelijk van vrijwillige inzet. Bij de Voedselbank waren ze dan ook erg blij met de inzet van deze vrijwilligers!

Ook de vrijwilligers zelf hebben het naar hun zin gehad tijdens deze middag. Het is pijnlijk dat er mensen afhankelijk zijn van de Voedselbank, maar het is fijn dat dit bestaat en dat er mensen zo concreet uit de brand kunnen worden geholpen. Deze groep mocht daar door hun inzet een steentje aan bijdragen. Hartelijk bedankt voor jullie inzet!