Studentenvereniging RSK knapt hele woning op

15-04-2019

‘Wij willen graag een hele woning opknappen’ was het aanbod van studentenvereniging RSK. Met deze prachtige uitdaging zijn we op zoek gegaan naar een passend project. Dit vonden we bij een cliënt van het Leger des Heils. Zij is slecht ter been en daardoor heeft haar woning achterstallig onderhoud opgelopen. Haar dochter sliep beneden, omdat haar slaapkamer nog niet klaar was. Zelf sliep ze daarom maar op de bank.

De studenten hebben in zes avonden en zes verschillende groepen de slaapkamer van de dochter in orde gemaakt en ook de rest van de woning aangepakt. Ze hebben gesausd, laminaat gelegd, gordijnen opgehangen, de hal en trapopgang gesausd, de woonkamer behangen en gesausd, kozijnen gelakt. Wat hebben ze eigenlijk niet gedaan..? Het hele huis is enorm opgeknapt en moeder en dochter kunnen nu eindelijk genieten in hun eigen slaapkamer.

Wat een verschil hebben deze jongeren gemaakt voor dit gezin!

Bekijk hieronder een compilatie van de zes avonden.