Collega’s Pure Energie knappen tuin op

27-06-2019

Pure Energie voert jaarlijks een aantal projecten uit via Present. In de zinderende warmte heeft deze groep collega’s de handen uit de mouwen gestoken voor een oudere dame. Vanwege haar leeftijd, gebrek aan netwerk en beperkte financiën lukt het haar niet om haar tuin op orde te krijgen. Haar achtertuin kon ze niet meer uit, omdat alles dichtgegroeid was en bovendien was het afstapje kapot gegaan. Ze schaamde zich voor de situatie en durfde daardoor geen mensen meer toe te laten in haar huis.

De collega’s hebben het gras van de hele tuin afgestoken en de pollen afgevoerd in een container. Bovendien is de half dode boom aan de voorkant, inclusief de wortels, nu eindelijk weg, zodat er weer licht in de woonkamer valt. Zwaar werk, maar wat een toppers dat ze dit in de warmte gedaan hebben voor deze mevrouw. Door dit project valt er een hele last van haar af en kan ze nu genieten van een opgeruimde tuin. Bovendien is er nu ruimte voor woningcorporatie Domijn om een hekje te gaan plaatsen, waardoor alles er weer picobello uitziet. We zijn trots op zoveel betrokkenheid!