13 vrijwilligers ondersteunen de zorg bij Zorggroep Manna

15-12-2020

Omdat juist in de zorg de druk groot is, heeft Present Enschede de samenwerking gezocht met Zorggroep Manna. Op twee locaties worden individuele vrijwilligers 3 tot 6 weken lang een dagdeel in de week ingezet om de zorg te ondersteunen. De vrijwilligers helpen met het klaarmaken van de maaltijd, dekken de tafel, helpen de ouderen met eten. Daarnaast doen ze individuele activiteiten met de mensen, drinken een kopje koffie met ze, doen een spelletje. Aandacht maakt alles mooier!

Vrijwilligers vertellen:

  • Saskia: “Ik vond het 3 interessante weken. Bedankt dat ik mee heb mogen lopen bij deze bijzondere mensen!
  • Sinem: “Ik vond het echt geweldig. Wat heb ik er toch van genoten. Ik werd goed begeleid en heb ook een leuke klik gekregen met de bewoners. Zo leuk om te zien hoe dankbaar ze zijn. Ik ben bekend met de doelgroep waar ik nu mee samenwerk, waardoor ik gelijk mijn eigen draai kon vinden!”
  • Renske: “Ik vond het erg leuk bij zorggroep Manna!”

Door de lockdown zijn we op dit moment gestopt met de inzet bij Zorggroep Manna. In het nieuwe jaar gaan we dit opnieuw bekijken. Ben je geïnteresseerd om 3 tot 6 keer mee te doen? Geef je alvast op en we nemen in januari contact met je op. Opgeven kan hier.