Kinderen vullen 150 schoenendozen voor ouderen Zorggroep Manna

15-12-2020

De 150 kinderen van basisschool De Bron zijn de afgelopen week druk bezig geweest om schoenendozen te verzamelen. De school organiseert namelijk een schoenendoosactie voor de bewoners van Zorggroep Manna.

Om de ouderen bij Zorggroep Manna rond de feestdagen wat warmte te bieden, hebben de kinderen de schoenendozen gevuld met allerlei kleine cadeautjes om de ouderen mee te verrassen. De dozen werden op school mooi versierd en op donderdag 17 december afgeleverd bij De Wingerd, waar die dag een kerstmaaltijd voor de bewoners wordt georganiseerd.

De kinderen van groep zes namen een filmpje met een aantal liederen op, die tijdens de kerstviering ten gehore zullen worden gebracht. Een creatieve manier om de ouderen een hart onder de riem te steken. We hopen dat ze erg van hun verrassing genieten!