Studenten schrijven kaarten voor ouderen

15-12-2020

Omdat groepsprojecten op dit moment niet mogelijk zijn en de studenten wel graag iets willen doen voor de samenleving, hebben twee studentenverenigingen besloten om een kaartenactie te organiseren om zo de ouderen een warme wintergroet te brengen voor de feestdagen.

Studentenvereniging Taste maakte en schreef meer dan 200 kaarten die bezorgd werden bij Bruggerbosch, een instelling voor mensen die te kampen hebben met dementie en de ziekte van Korsakov. De bewoners en personeel zijn erg dankbaar voor dit hart onder de riem.

Studentenvereniging Navigators schreef bijna 500 kaarten vol, die bij ouderen en eenzame inwoners van Enschede bezorgd zullen gaan worden.

Het is mooi om te merken dat deze jongeren hart hebben voor de kwetsbare inwoners van Enschede. Juist in deze tijd kan een kaartje een hele dag verlichten!