Traineeship | Jong Present

 

 

 

 

 

 

Maatschappelijke Diensttijd (MDT) is de kans voor jongeren (18-28) om hun horizon te verbreden en hun CV te verrijken. Present is een van de officiële landelijke partners die vanaf dit najaar deze unieke ervaring mogelijk maakt. Dus, ben jij tussen de 18 en 28 jaar? Ben je op zoek naar werk? Volg je een opleiding of juist niet? Dan biedt Jong Present jou een unieke kans!

Jong Present maakt van de Maatschappelijke Diensttijd een unieke ervaring

Jong Present, de Maatschappelijke Diensttijd van Present, biedt jou een unieke mogelijkheid om je horizon te verbreden en jezelf uit te dagen op het gebied van armoedebestrijding en maatschappelijke hulpverlening. In een speciaal voor jou op maat gemaakt traineeship (incl. cursussen) bouw je in korte tijd aan een waardevolle werkervaring die niet misstaat op je CV. Ook bouw je aan je professionele netwerk met veel waardevolle contacten en leer je meer over je eigen kwaliteiten. Gedurende 6 maanden (voor ca. 12 uur per week) kun je je ontwikkelen in een speciaal trainee programma op de volgende drie niveaus :

  • leiderschap
  • manager
  • projectleider

Je doet ervaring op als sociaal ondernemer, projectleider, programmamanager of werkvoorbereider. Daardoor sluit het altijd aan op jouw opleidingsniveau. Samen met je eigen leercoach bepaal je niet alleen je eigen verantwoordelijkheden, maar ook genoeg afwisseling en je persoonlijke leerdoelen. Met behulp van kundige en ervaren coaches krijg je in een korte tijd (6 maanden) een mooie kans om echt verschil te maken voor veel kwetsbare mensen. Je komt daarbij in unieke situaties en ontmoet veel bijzondere mensen. Zeg nou zelf, hoe vaak ontmoet je mensen die ondanks heftige tegenslagen toch de moed vinden om opnieuw te beginnen? Echte ontmoetingen met mensen buiten je eigen leefwereld zijn niet voor niets het meest leerzaam.

Lees hier meer over Jong Present.

Wil je je aanmelden? Dat kan hier. Heb je eerst nog een aantal vragen? Neem dan contact met ons op.