Nieuws

Koninklijke Grolsch trotse partner van Stichting Present

22 december 2022

Op 6 december tekende Koninklijke Grolsch een partnerovereenkomst met Stichting Present. Het bedrijf vindt het belangrijk zich in te zetten in de samenleving en neemt daarvoor Stichting Present als professionele partner in de arm.

Stichting Present heeft een groot netwerk waardoor er altijd een passend project te vinden is voor de collega’s. Daarnaast faciliteert de stichting ieder project van A tot Z: zowel voor de organisatie als de begeleiding wordt gezorgd en via Present weet je zeker dat de hulp terecht komt op de plek waar het echt nodig is.

Jaap Hulshof (Grolsch): “Binnen Grolsch vinden we het belangrijk om naast de productie, distributie en verkoop van onze bieren ook aandacht te hebben voor de wereld om ons heen. Daarom hebben we het vrijwilligersprogramma ‘Tijd voor Elkaar’ ontwikkeld. In dit programma krijgen Grolsch-medewerkers twee werkdagen per jaar (16 uur) om vrijwilligerswerk doen. We kijken ernaar uit om samen met Stichting Present bij te dragen aan toekomstige sociale projecten!”

Ook Stichting Present is blij met dit partnerschap, we kijken uit naar mooie sociale ontmoetingen, ter ondersteuning van de mensen in Enschede die de hulp hard nodig hebben.