Studenten: Eten&Weten

04-10-2018

Een studie kan best veel van studenten vragen, daar weten we bij Present alles van. Want we trekken al ruim tien jaar veel op met studerende jongeren. En we merken dat zij hun studie graag afwisselen met een andere activiteit. Hoe mooi is het dat je met zo’n activiteit tegelijkertijd maatschappelijk bezig kunt zijn? Dat is precies wat Present voor studentenverenigingen kan doen. Om meer over de toegevoegde waarde van Present te vertellen, nodigden we alle studentenverenigingen van Enschede uit voor een informatieve maaltijd.

Op de eerste dinsdag van oktober zat het team van Present Enschede om tafel met bestuursleden van zes studentenverenigingen. Onder het genot van een heerlijke curry en een lekker toetje hebben we met elkaar gedeeld hoe Present werkt, wat Present betekent voor Enschede en hoe je als studenten mee kunnen doen. Een aantal van de verenigingen had al concreet acties gepland. Daar zijn we natuurlijk erg blij mee.

Uiteraard kwam ook Jong Present | Maatschappelijke Diensttijd aan bod. Present heeft een gevarieerd programma voor trainees met twee instroomdata in 2019. Bekijk hier de Vacature trainee Jong Present en de verschillende Programma’s Jong Present

Bij deze is bij Present Enschede dus een nieuwe traditie ontstaan: op de eerste dinsdag van oktober: Eten&Weten!