Nieuws

Welkom nieuwe trainee: Arianne de Bloois

29 maart 2021

Vanaf april start Arianne de Bloois met haar traineeship bij Present Enschede. Arianne is tweedejaars student Social Work bij Saxion Hogeschool. Ze gaat zich vooral bezighouden met het organiseren van onze Projectenmarathon, die we organiseren ter ere van ons 15 jarig bestaan. Ze stelt zichzelf graag aan je voor:

Hallo!

Mijn naam is Arianne de Bloois, ik ben 23 jaar en ik studeer Social Work aan het Saxion in Enschede. Hierbij wil ik mij graag voorstellen als nieuwe trainee bij Present!

Toen ik de vacature voor trainee voorbij zag komen en las dat ik projecten mag gaan coördineren werd ik meteen enthousiast. Maar toen ik mij beter had verdiept in de missie en visie van Stichting Present viel bij mij pas echt het kwartje. Wat een ontzettend goed idee om de verbindende schakel te zijn tussen mensen die graag willen helpen en mensen die hulp nodig hebben. Ik vind het leuk dat ik hier nu een onderdeel van kan en mag zijn!

Ik heb heel veel zin om de komende maanden te helpen met het organiseren van verschillende projecten. Dit traineeship zie ik dan ook als een leuke nieuwe uitdaging voor mij als Social Worker, maar ook voor mij als persoon. Ik ben heel benieuwd wat dit traineeship mij allemaal zal gaan leren. Ook hoop ik door dit traineeship veel mensen te kunnen helpen en ze een klein beetje gelukkiger te kunnen maken in deze gekke Coronatijd.

We wensen Arianne een goede tijd toe bij Present Enschede!