Arnolde Spierenburg

20-04-2017

Eind vorig jaar had ik behoefte om naast mijn gezin wat anders te doen en omdat ik Reina al kende, was Present het eerste wat in mij opkwam. Na een gezellige kennismaking, ben ik in november van start gegaan. Mijn naam is Arnolde Spierenburg, 41 jaar jong en sinds 14 jaar woonachtig in Vaassen. Ik heb vier kids in de leeftijd van 1,5 tot 17 dus…nooit a dull moment! Mijn achtergrond is gezondheidsvoorlichter, maar de laatste jaren werkte ik voornamelijk als professional organizer. Hier ben ik sinds 2015 mee gestopt omdat er binnen mijn eigen gezin voldoende te ‘organizen’ was op dat moment! Maar omdat ik graag in contact ben met anderen en ik er van geniet om dingen te organiseren, ben ik erg blij bij Present een plekje te hebben gevonden.
Vanaf december 2016 ben ik vooral bezig met de workshops Participatieverklaring voor statushouders. Een hele nieuwe wereld ging voor mij open; erg verrijkend! Inmiddels ben ik bezig met de organisatie van de volgende workshops, ook dit keer voor Syrische en Eritresche statushouders. In mijn (schaarse) vrije tijd houd ik van lezen en klussen in huis.
in de toekomst hoop ik uiteraard ook bij andere projecten te kunnen helpen en jullie daar wellicht te ontmoeten. Tot ziens!