Omdat we geboren zijn om samen te leven en te groeien

24-10-2017

Een ontmoetingsplek in Epe

Herfst, een nieuw seizoen. Tijd voor een nieuwe stap in mijn leven.

Dit wil ik gaan doen door een ontmoetingsplek in Epe te openen waar mensen op een laagdrempelige manier samen kunnen komen.

Koffie, een praatje, gezelligheid. Een lach en een traan, het is allemaal mogelijk en daarna weer de mogelijkheid om lekker naar huis te gaan.

Heb je in dit nieuwe seizoen nog energie over, denk je iets te kunnen betekenen in het geheel, qua tijd, financiën, ideeën? Dan hoor ik graag van je.

Twijfel je of jouw idee, talent, gift gebruikt kan worden? Of dat je met je bedrijf/organisatie een bijdrage kunt leveren? Niet doen! Neem gewoon contact met me op en dan kijken we samen of we je inzet kunnen gebruiken.

 

Waar ik specifiek nog naar op zoek ben:

  • Mensen die me kunnen helpen een website te maken
  • Een bedrijf/organisatie waar ik flyers kan afdrukken
  • Mensen/bedrijven die een bijdrage willen leveren in natura of in financiële zin.

Voor de inrichting ben ik ook nog op zoek naar spullen. Heeft u huisraad over, of kent u iemand die nog wat over heeft, dan kom ik graag in contact met u. (o.a. stoelen, koffiezetapparaat, waterkoker, planten)

Heb je een eigen bedrijf en wil je een bijdrage leveren aan de Maatschappij, dan hoor ik graag van u. Een sponsoring van 5 euro per maand is ook van harte welkom. Elk bedrag, elke inzet is waardevol, zolang het maar met liefde gegeven is ?

Warme groet,

Laura

Mail: laura.molema@live.nl Tel.: 06-10318554

Waarderen, samenleven, verbinden.

Mens,

Mooi mens,

dat ben je,

je bent mooi, jij,

mens.