Zomerpakketten

19-05-2018

Beste samenstellers van de zomerpakketten,

Erg leuk dat jullie een pakket willen maken voor een gezin voor wie de zomer niet zo zonnig is!

De zomerpakketten actie is bedoeld om verbindingen te leggen tussen mensen die iets kunnen geven en mensen die daarmee geholpen zijn. De gezinnen die een zomerpakket ontvangen zijn dit jaar niet in de gelegenheid om met vakantie te gaan om financiële redenen.

Je kunt het pakket met je gezin, een groep of alleen samenstellen. We hebben aan de hulpverleners doorgegeven dat een pakket een waarde heeft van tussen de € 25,- en de € 50,-. Maar je kunt misschien nog wel meer met een pakket door creatief te zijn en een bedrijf / winkel te vragen je te sponsoren (bioscoop, ijsboer, speelgoedwinkel etc.). In de afgelopen jaren is gebleken dat het de samenstellers, die dat proberen, steevast gelukt omdat mensen een zomerpakkettenactie een sympathiek idee vinden.

Hoe werkt het:

Stuur vóór 8 juni een mail naar info@presentepe-heerde.nl

Jullie worden aan het gezin gekoppeld dat bij jullie past, door Present – dit zal zo spoedig mogelijk na 8 juni gebeuren.

Jullie ontvangen vervolgens een mail met telefoonnummer en mailadres van het gezin waarvoor je een pakket gaat maken.

Vanaf dat moment mag het gezin gebeld/gemaild worden als je meer informatie wilt om een pakket samen te stellen en je kan vast een datumafspraak maken om het pakket te overhandigen.

Jullie kunnen het pakket aan het begin van de zomervakantie bij het gezin langsbrengen.