Dit is Present

Dit zijn wij

In veel plaatsen in Nederland zijn we Present. We hebben tientallen lokale stichtingen, zo ook in de gemeenten Epe en Heerde. Al vele vrijwilligers vonden via ons hun weg naar kortdurende projecten in hun eigen buurt of regio. Hun werk vormt een welkome aanvulling op de bestaande professionele hulpverlening. Daarbij is zo’n project doorgaans voor de hulpgever en de ontvanger verrijkend.

Via Present Epe-Heerde komen we bij veel mensen over de vloer. Tal van vrijwilligers gaan via ons voor een dag of dagdeel aan de slag. Opruimen, schoonmaken, schilderen of gewoon een bakje koffie en een luisterend oor. Het kan allemaal via Present.

Kantoor

Als Present Epe-Heerde maken we deel uit van een landelijk netwerk. Het kantoor van Present Nederland met enkele betaalde krachten en vrijwilligers staat in Amersfoort.
Veel mensen zijn Present in Heerde en Epe en overal in Nederland. We hebben ook een lokaal team en bestuur voor Present Epe-Heerde. Hieronder lees je wie we zijn en waar je ons voor kunt bellen of mailen. Het team van Present Epe-Heerde bestaat uit:

Arnolde Spierenburg

Algemeen Coördinator

info@presentepe-heerde.nl
06 153 79 440

Miranda Radstake

Algemeen Coördinator

info@presentepe-heerde.nl
06 153 79 440


Bestuur

Hieronder kun je kort kennismaken met onze bestuursleden.

Gerke Nijland

Voorzitter

Henny Bredenhoff

Secretaris

Arnold Eijlander

Penningmeester

Contact

Wil je graag in contact komen met een van onze bestuurders? Neem gerust contact met ons op.