Acties

Uitnodiging Ermelo diner

Beste inwoner van Ermelo,

U bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan het Ermelo diner.

Datum : donderdag 6 oktober 2022
Tijd      : 18.00 – 22.00 uur (inloop vanaf 17.45 uur)

Het Ermelo diner is een variant op het nationaal integratie diner. Dit werd tot twee jaar terug jaarlijks in heel Nederland georganiseerd voor mensen vanuit verschillende culturen.
In Ermelo willen wij mensen de gelegenheid geven anderen te ontmoeten en te leren kennen vanuit verschillende culturen maar ook vanuit verschillende leeftijdscategorieën, visies, geloven, leefsituaties en gezondheidssituaties. Ermelo is kleurrijk, dat mag gezien worden.
Quote van de initiatiefneemster van het Ermelodiner: “Elkaar ontmoeten en beter leren kennen is een eerste stap naar meer begrip voor elkaar, tolerantie en iets met elkaar doen voor een prettig Ermelo voor iedereen.”

Wij vragen u en de andere genodigden om een eigen gemaakt gerechtje mee te nemen vanuit uw eigen achtergrond. Op deze manier ontstaat een kleurrijk buffet waar we gezamenlijk van kunnen eten.

Dit jaar kunt u kiezen op welke locatie u aanschuift:
College Groevenbeek, Paul Krugerweg 44 – 50. Via info@leefbaarheidsteamermelo.nl kunt u zich aanmelden voor deze locatie, graag voor 29 september.
Ontmoetingsruimte De Vleugel (bij de Westerkerk), Oude Nijkerkerweg 4.  Via info@ermelowest.nl kunt u zich aanmelden voor deze locatie.
Vermeld met hoeveel personen u komt en welk gerecht u meeneemt. Tot 6 oktober!

Met kleurrijke groet,
de organisatie van het Ermelodiner

Leefbaarheidsteam Ermelo, Welzijn Ermelo, Present Ermelo, CC Groevenbeek, de Parasol, Ermelo-west, Westerkerk