Nieuws

5 jaar, het vliegt voorbij!

5 december 2022

Het bestuur van Present Ermelo is vol enthousiasme gestart om bewoners in Ermelo net zo enthousiast te maken om iets te betekenen voor de ander die dit nodig heeft. In maart 2017 solliciteerde ik op de functie ‘Coördinator’ en mocht ik aansluiten bij Present om operationeel een beweging op gang te brengen!

5 jaar, het vliegt voorbij. Wat een mooie taak om de slingers op te hangen bij de bijzondere ontmoetingen die plaatst vinden. Hein van Klooster sloot zich dan ook snel aan om te ondersteunen want het zou snel druk worden. Die drukte was goed ingeschat, want het werk van Present Ermelo werd met net zoveel enthousiasme ontvangen door vrijwilligers, hulpverleners en hulpontvangers! Onze dank is groot voor zo’n warm welkom!

5 jaar, het vliegt voorbij. De projecten zorgen zeker voor bijzondere ontmoeting. Wat is het elke keer weer opnieuw bijzonder om een kijkje achter de voordeur te mogen nemen, kwetsbare verhalen te horen, levensverhalen te delen, samen een traantje weg te vegen en hulpontvangers te zien stralen. Daarvoor hangen wij graag de slingers op!

5 jaar, het vliegt voorbij. Voor mij is dit ook het moment om afscheid te nemen als coördinator. Voor mij is de tijd gekomen om een nieuwe stap te zetten, om op een andere manier wat te betekenen in Ermelo en omgeving. Laten we samen de brug blijven slaan, ons hulp aanbieden met Kerst en komend jaar!

Fijne feestdagen & een stralend 2023!

Geschreven door: Lisa Pool-Hofman