Team en bestuur

Jan Hagoort (155px)Annet Perdijk

Nieuwsgierig wie er achter Present Gouda zitten? Klik op onze foto of scroll naar beneden.
We stellen ons graag aan je voor.

Operationeel team:

 • Projectcoördinatoren
  • Kathelijne Hazenoot
  • Femke de Caluwé
  • Erica Beverloo
  • Bonnie van Doorn
  • Anita Blom
  • Margo Beverloo
  • Jeanet Overeem
  • Jeroen Grotenhuis
 • Groepenbegeleiders
  • Annette van Zuijlekom
  • Renske de Leede
  • Rinske Meijer
  • Jefta Jacobs
  • Marcel Langezaal
  • Ingrid de Galan
  • Danielle Meijer
  • Anouk Hardy
  • Elise Noordhoek

Webmaster / ICT:

 

Jan Hagoort (155px)

Jan Hagoort – voorzitter

Als nestor en voorzitter van de stichting (met mijn 62 jaar) ben ik enorm blij met de geweldige mensen die meewerken om Gouwenaren in beweging te zetten voor elkaar. De Present-manier is daarin constructief en dat bevalt mij wel. Het liefst vraag ik aan iedereen of ze al present zijn. Echter, dat is meer uit een verlangen dan dat ik vind dat het niet genoeg gebeurt. Voel je dus niet aangevallen. Mensen om me heen kijken er trouwens niet van op als ik een zelfverzonnen spreekwoord de wereld in slinger. Misschien moet iemand ze een keer opschrijven. Leuk, als presentje met de kerst.

Het lijkt me hier in Gouda nog wel eens leuk als we een project doen met de burgemeester. Dan weet iedereen in Gouda dat ook hij betrokken is en naar mensen uit Gouda omziet.

 

Ad van der Schoot – Secretaris

De missie van Present, het slaan van een brug tussen mensen die iets te bieden hebben en mensen die daarmee geholpen kunnen worden, spreekt me erg aan. Het feit dat dit lokaal gebeurt, kan er mede aan bijdragen dat er een wederkerigheid ontstaan tussen de ontvanger en de aanbieder van hulp. Meer begrip voor elkaar en meer naar elkaar omzien, dat is de beweging die Present verder op gang wil brengen in de samenleving.
In mijn rol als secretaris van het bestuur van Present Gouda draag ik hier graag aan bij.

 

Annet Perdijk (155px)

Annet Perdijk – Algemeen Coördinator

Stichting Present Gouda staat me na aan het hart. Het is geweldig om als algemeen coördinator van deze stichting concreet mee te helpen aan een samenleving waarin we naar elkaar omzien. Om als verbindende schakel te werken aan de vele matches die we mogen maken tussen hulpbieders en hulpontvangers. Mijn werk geeft regelmatig kippenvelmomentjes als je bemerkt wat onze acties teweeg brengen. De dankbaarheid, de gezelligheid, de superresultaten, enthousiaste vrijwilligers en met name de mensen die op deze manier een stuk liefde van zomaar iemand ervaren. Zomaar iemand die er voor je wil zijn. Zonder dat diegene er iets voor terug verwacht. Iets met gouden randjes;)).. Dat wil ik zoveel mogelijk koesteren. En daarnaast koester ik al die vrijwilligers die als team bij Present present willen zijn. Met elkaar kun je zoveel bereiken, met elkaar sta je sterk. Het delen van de passie om present te willen zijn. En dan blijkt er veel mogelijk!
Als er nog tijd overblijft zing ik met hart en ziel bij interkerkelijk koor Promising Voices, een mooie club mensen die de liefde van God bezingt. Heerlijk om te doen. Verder geniet ik van mijn gezin met man en 2 grote meiden, ervaar ik ontspanning in het schilderen van acrylschilderijen en smul ik het liefst van Belgische chocolade en appeltaart met slagroom.
Ach..het is alles maar in een notendop. Een klein inkijkje in mijn leven:)

 

Johan Bremmer – Penningmeester

Afgelopen periode heb ik samen met mijn collega’s voor het eerst écht kennis gemaakt met Stichting Present. En dat was een warme kennismaking! In plaats van met het financiële vak bezig te zijn, handen uit de mouwen om de medemens in Gouda bij te staan. Mooi! Zeker ook als we zien dat in de dichte omgeving zoveel hulpvragen opkomen. ‘Een brug slaan tussen mensen die iets hebben te bieden en mensen die daarmee geholpen kunnen worden’ is het devies van Stichting Present. En dat geeft exact weer waarom ik als penningmeester betrokken wil zijn bij Present. Enerzijds de knopen tellen, anderzijds de knopen gebruiken om de spreekwoordelijke brug te slaan!

 

Inge Weeda – Algemeen Bestuurslid

Present is investeren in de lokale samenleving. Velen zijn bereid tijd te investeren in hun naaste, maar zien nogal eens op tegen zich langer vastleggen. Present voorziet in korte trajecten, een dagdeel, en biedt de mogelijkheid verschil te maken.
Ik geloof dat het in deze tijd dé manier is om bereidwillige vrijwilligers en medemensen met een hulpvraag te koppelen. Daar wil ik wel aan bijdragen.
Voor mij, als nieuwe inwoner van de Krimpenerwaard, is het een prachtige manier om mijn steentje bij te dragen in de lokale samenleving. Daarom hoefde ik niet lang na te denken over een bestuursfunctie. In mijn werk als kwaliteits- en organisatie manager zoek ik altijd naar de verbinding en samenwerking tussen mensen, hoe mooi is het dat ik dat bij Present ook mag doen!