Vertrek coördinator Present Groningen

27-02-2019

“Na 10 jaar gewerkt te hebben als coördinator van Present Groningen en Present Smallingerland, ga ik per 1 maart aan de slag als regio-adviseur voor Present Nederland. Mijn werkgebied is Noord Nederland waar 20 stichtingen Present actief zijn. Daarnaast ga ik werken als relatiemanager kerken bij Tear (o.a. bekend van the Justice Conference). Twee leuke nieuwe uitdagingen waar ik veel zin in heb.

Marleen Oostland (voorheen bestuurslid van Present Groningen) neemt mijn taken over totdat de nieuwe coördinator voor Present Groningen is gevonden.

Met veel plezier heb ik de afgelopen jaren projecten kunnen faciliteren voor groepen die zich inzetten voor mensen rondom de armoedegrens. Daar kijk ik met veel voldoening op terug. Gelukkig blijf ik betrokken bij Present, zodat ik de beweging van ‘omzien naar elkaar’ nog verder kan stimuleren.

Afgelopen weken heb ik van diverse mensen afscheid genomen. Dat is niet bij iedereen gelukt, daarom wil ik ook langs deze weg iedereen bedanken voor de mooie samenwerking afgelopen jaren.

Samen zijn we present, samen komen we verder.

Hartelijke groeten,
Harry van Wieren