Vacature leden bedrijventeam

maakwerkvanjeteamdag nl logo‘Ga je dit jaar weer paintballen met je team, of toch iets anders?’

Al enkele jaren doen we projecten met bedrijven onder het motto: ‘maak werk van je teamdag’. Present Groningen wil meer bedrijven helpen om hun doelstellingen op het gebied van maatschappelijk betrokken ondernemen te realiseren. Daarom zoeken we

Leden bedrijventeam (vrijwilliger)

Doel
Het team zal bedrijven stimuleren om via Present maatschappelijk actief te zijn. Door als bedrijfsuitje een Stadjer te helpen met het opknappen van zijn tuin of woning of door sociaal actief te zijn, al naargelang de mogelijkheden van het bedrijf.
De teamleden ontwikkelen een eigen netwerk binnen het bedrijfsleven en/of (semi) overheid en introduceren Stichting Present als makelaar in maatschappelijke betrokkenheid.

We verwachten dat je:
• achter de doelstelling van Present Groningen staat;
• goede communicatieve en sociale vaardigheden hebt waardoor je van nature makkelijk nieuwe contacten legt;
• affiniteit hebt met het bedrijfsleven dan wel (semi) overheid waardoor je goed de weg kent naar andere instellingen en hun taal spreekt.

We bieden:
• een inspirerende werkomgeving;
• samenwerking met een gemotiveerd team van betaalde en vrijwillige werkers;
• veel vrijheid om je eigen ‘tools’ te ontwikkelen.

Interesse
Als je interesse hebt om in dit team aan de slag te gaan voor Present Groningen, dan komen we graag met je in contact. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Babette Versloot: Coordinator@presentgroningen.nl of tel.: 050 577 8538 (ma & wo).