Aanmelden als...

Ontdek hoe waardevol het is om samen met vrienden, collega’s of je gezin een ander te ontmoeten en te helpen.

Lees meer

aanmelden ALS GROEP

Wil je je tijd en talent graag zinvol inzetten? We hebben verschillende mogelijkheden voor je.

Lees meer

aanmelden ALS Individu

Word vriend van Present

Het werk van Present groeit! Vind jij het ook belangrijk dat steeds meer mensen in Haarlem het vanzelfsprekend vinden naar elkaar om te zien? Neem dan een aandeel in Present.

Lees meer

word vriend

Present met je gezin

Facebook

Eigenlijk doen we nooit een oproep voor hulp. We zoeken altijd een passende vraag bij jouw aanbod. Maar nu maken we een uitzondering. We hebben namelijk te maken met twee situaties van mensen die de hulp echt dringend nodig hebben. Het gaat om alleenstaanden met een zeer beperkt netwerk die een nieuwe start willen maken en hulp nodig hebben bij het opknappen van hun nieuwe woning. Dus, was je nog op zoek naar een mooie praktische uitdaging en wil je graag iets voor iemand anders betekenen, laat het ons weten! ... Lee meerSee Less

3 months ago

Eigenlijk doen we nooit een oproep voor hulp. We zoeken altijd een passende vraag bij jouw aanbod. Maar nu maken we een uitzondering. We hebben namelijk te maken met twee situaties van mensen die de hulp echt dringend nodig hebben. Het gaat om alleenstaanden met een zeer beperkt netwerk die een nieuwe start willen maken en hulp nodig hebben bij het opknappen van hun nieuwe woning. Dus, was je nog op zoek naar een mooie praktische uitdaging en wil je graag iets voor iemand anders betekenen, laat het ons weten!
Stichting Present Haarlem is met Trefpunt 't Trionk.
Stichting Present Haarlem

Een team van 5 werknemers van NetApp kookt vandaag voor een groep van 25 ouderen bij 't Trionk. ... Lee meerSee Less

3 months ago

Een team van 5 werknemers van NetApp kookt vandaag voor een groep van 25 ouderen bij t Trionk.

Nieuws

Meer nieuws >>