Aanmelden

Als makelaar in vrijwilligerswerk kan iedereen zich bij ons aanmelden. We slaan een brug tussen mensen die iets hebben te bieden en mensen die daarmee geholpen kunnen worden.

Als individu*

Ben je op zoek naar een zinvolle tijdsbesteding en help je anderen graag een handje verder? Present biedt je twee mogelijkheden: meedoen met de flexgroep of meedoen door  jouw expertise in te zetten voor Present. Lees meer

Als groep*

Ontdek hoeveel plezier en voldoening het geeft om samen met je vrienden, familie, voetbalteam, enzovoort een ander te ontmoeten en te helpen. Present helpt je graag bij het vinden van een vrijwilligersproject. Voor ons is het dé uitdaging om bij jullie aanbod een project te vinden dat betekenis heeft voor een ander en dat bij jullie past. Ontdek hoe je elkaar op een andere manier leert kennen door als groep een ander centraal te stellen. Lees meer

Hulpvraag melden *

Als professional kun je een hulpvraag melden als je denkt dat de inzet van een groep vrijwilligers een meerwaarde heeft voor het hulpverlenings- of zorgtraject van je cliënt(en). Criteria zijn:

  • Je cliënt heeft onvoldoende financiële middelen, netwerk en/of gezondheid om het werk zelf uit te voeren.
  • Je cliënt is bereid om op de dag van het project (naar kunnen) aanwezig te zijn en mee te doen.
  • Ontmoeting (tussen cliënt en vrijwilliger) is wezenlijk onderdeel van het project. Lees meer

Bij het inzenden van uw formulier gaat u akkoord met het verwerken van uw persoonsgegevens. Wij doen dat conform ons privacy beleid.