Team en bestuur

Team

Het team van Present Haarlem bestaat uit de volgende mensen:

 

Graag stel ik me even voor. Ik ben Juliette Vroom. Ik woon al vijftien jaar in deze regio: eerst in Heemstede en sinds kort in het hartje van Haarlem, samen met mijn dochter van 16 jaar oud. Sinds maart 2019 ben ik algemeen coördinator van Present Haarlem. Voorheen werkte ik als fysiotherapeut, voor Geloven in de Stad, en als fotograaf. De missie van Present is het slaan van een brug tussen mensen die iets voor een ander willen doen en mensen die daarmee geholpen worden. Ik vind het prachtig om me in te mogen zetten voor deze missie in Haarlem.

Sinds 2014 ben ik, Janneke Schelling, inwoner van Haarlem. Samen met mijn man Johan en onze drie kinderen zijn we hierheen verhuisd vanuit Venlo, waar we dertien jaar hebben gewoond. In 2016 kwam ik in contact met Present doordat Marieke de Zwart een presentatie hield in onze kerk. Ik heb me bij haar aangemeld en nu doe ik met veel plezier administratief werk voor Present. Ik hoop dat Present mag groeien en dat we met veel vrijwilligers aan de slag kunnen gaan. En ik hoop dat veel medeburgers mogen ontdekken dat er mensen zijn die, net als Jezus, met daden omzien naar medemensen!

In 2016 ben ik, Mark verhuisd van Groningen naar IJmuiden. Ik heb in Amsterdam de opleiding tot geschiedenisleraar gevolgd en daarna ben ik in de omgeving blijven plakken. In juni 2021 ben ik aangenomen bij Present, daarvoor werkte ik al bij CityShapers. Ik geloof in hetgeen Present wil uitdragen: Je geloof in de praktijk brengen. Omzien naar de naaste is in deze participatiemaatschappij van levensbelang, en ik ben dankbaar dat ik daar aan mag bijdragen samen met Present.

 

Mieke van der Beek

 

 

 

 

Lijkt het je leuk om ook deel uit te maken van het team van Present, neem dan contact met ons op.

Bestuur

De algemeen coördinator en het operationeel team functioneren onder het bestuur, dat bestaat uit:

Hans Luttik – voorzitter
Arianne Raamstijn – secretaris
Johan Hennipman – penningmeester
Berend Gunnink – algemeen lid
Anne van der Lei – algemeen lid