Team en Bestuur

Team

Het team van Present Haarlem bestaat uit de volgende mensen:

Graag stel ik mezelf even voor. Ik ben Herman Bouma, 39 jaar, getrouwd met Naomi en vader van 4 dochters. Sinds januari 2017 ben ik Algemeen coördinator van Present Haarlem. Ik werk al een aantal jaar met veel plezier voor Present in Amsterdam en de Zaanstreek. De missie van Present is het slaan van de brug tussen mensen die iets voor een ander willen doen en mensen die daarmee geholpen worden. Ik vind het prachtig om me in te mogen zetten voor deze missie in Haarlem.

 

Sinds 2014 ben ik, Janneke Schelling, inwoner van Haarlem. Samen met mijn man Johan en onze 3 kinderen, zijn we hierheen verhuisd vanuit Venlo, waar we 13 jaar hebben gewoond. In 2016 kwam ik in contact met Present doordat Marieke de Zwart een presentatie hield in onze kerk. Ik heb me bij haar aangemeld en doe ik nu met veel plezier administratief werk voor Present. Ik hoop dat Present mag groeien en dat we met veel vrijwilligers aan de slag kunnen gaan. Ik hoop dat veel medeburgers mogen ontdekken dat er, net als Jezus, mensen zijn die met de daad omzien naar medemensen!


Aline Kramer is sinds maart 2018 begonnen als projectcoördinator bij Present Haarlem. Daarnaast is ze algemeen coördinator van Present Kampen.

 

 

 

 

Lijkt het je leuk om ook deel te worden van het team van Present, neem dan contact met ons op.

Bestuur

De algemeen coördinator en het operationeel team functioneert onder het bestuur.

Hans Luttik – Voorzitter

Elly van Zijll – Secretaris

Gertjan Kamerik – Penningmeester