Team en Bestuur

Operationeel team

  • Judith Post (coördinator groepen)

Ik zal mij even voorstellen, ik ben Judith Post- IJzerman (links op de foto). Mijn hobby’s zijn wandelen, piano spelen, af en toe creatief bezig zijn en ik hou erg van gezelligheid. Ik ben iemand die graag voor anderen zorgt en klaar staat. Voordat ik bij Present Hardenberg werkte, was ik werkzaam in de thuiszorg. Een dankbaar beroep waarbij je mensen help, omdat ze het zelf niet meer kunnen. En sinds maart 2019 ben ik werkzaam bij Stichting Present Hardenberg. Een aantal mensen hadden mij getipt voor deze vacature voor groepen Coördinator, ik werd enthousiast omdat ik coördineren/organiseren leuk vind, maar ook mensen helpen. Op deze manier kan ik mijn kwaliteiten samenbinden. Ik vind het belangrijk dat mensen naar elkaar omzien en zo samen met elkaar klaar staan voor mensen die onze hulp nodig hebben.

  • Aline Waalewijn (algemeen coördinator) met verlof

Ik ben Aline Waalewijn (rechts op de foto). Sinds oktober 2018 mag ik Algemeen Coördinator zijn en daarnaast mag ik mij bezig houden met Jong Present. Werken bij Stichting Present Hardenberg vind ik een mooie kans om mijn plezier in regelen en organiseren te combineren met het leveren van een bijdrage aan de maatschappij. Door te kijken hoe we Present Hardenberg optimaal in kunnen zetten in Hardenberg hoop ik mee te werken aan het ideaal om samen het verschil te maken in de wereld om ons heen. Met Jong Present hoop ik ook jongeren enthousiast te maken om iets te betekenen voor anderen. Benieuwd naar wat er allemaal gebeurd achter de schermen? Kom gerust eens langs bij ons op kantoor!

  • Rick Bekendam (algemeen coördinator)

Mijn naam is Rick Bekendam. Al een half jaar ben ik als Trainee aan de slag bij Present Hardenberg. Ik heb mij voornamelijk verdiept in het maken van promotiemateriaal in de vorm van filmpjes. Sinds mei 2020 heb ik de coördinerende taken van Aline overgenomen. Ik vind het fantastisch om creatief bezig te zijn, en daarmee ook mensen te kunnen helpen. Als coördinator zoek ik naar verschillende manieren om mensen te motiveren om ook het verschil te maken. Daarnaast kijk ik naar mogelijkheden om te groeien als stichting in de gemeente Hardenberg. Ik zie dit als een leuke uitdaging en word hier erg enthousiast van!

Bestuur

Samenstelling bestuur:

  • de heer B. van der Vegt (voorzitter)
  • de heer C.M. Blootens (penningmeester)
  • mevrouw L. Veltink-Knol (lid)
  • mevrouw R. Pullen  (lid)
  • de heer W. Boersma (lid)